domingo, 5 de diciembre de 2010

Trabajen, coño!!!!

 Un episodi lamentable per a la història. Una grupet de pocavergonyes han aconseguit bloquejar tots els aeroports espanyols i colapsar el pais. Tot això a les portes d'un macropont de cinc dies.

I vostés diran: I com és possible això? Doncs perque ells/elles són....Controladors aeris!!!!! Una professió amb innumerables privilegis, entre d'altres, capacitat ilimitada per fer vagues sense convocar-les, no respectar els serveis mínims i dret a passar-se per l'arc del triomf els drets dels altres. Per altra banda, es tracta d'un col.lectiu amb unes condicions laborals pèsimes, fet que justifica les seves reivindicacions.

Un col.lecitiu capaç d'afectar amb les seves decisions a milers de ciutadans i que ha generat milions d'euros en pèrdues a molts diversos sectors econòmics, així com una nefasta propaganda d'Espanya arreu del món, ha de ser sotmesa a tot el rigor de la justicia per fer-li pagar tot el que ha provocat.

Aplaudeixo la decisió del govern de decretar l'estat d'alarma, i de mantenir-lo (no fos cas...). I també l'actuació de l'exèrcit, que segons relatava una desconsolada i estressada controladora aèria, entrà a la torre de control a punta de pistola, imagino que parafrasejant a un il.lustyre picoleto, dient allò de : Trabajen, coño!!!!


Per si voleu conèixer la versió dels xantatgistes, aquí vos deixo aquest link (la qualitat literària és nul.la, però..): http://controladoresareosyotrashierbas.blogspot.com/2010/12/ver-si-nos-entendemos.html

2 comentarios:

  1. Lo mejor, lo de "Trabajen, coño". Yo a veces tambien me siento desconsolada y estresada en el trabajo, y no cobro tanto.

    ResponderEliminar
  2. Hay mucha gente que daría lo que fuera por cobrar las horas extras a 500 Euros y ellos encima se quejan, ¡¡¡es increible¡¡¡

    ResponderEliminar