lunes, 20 de diciembre de 2010

Concert del grup filharmònic de l'Ateneu de Maó

Dissabte a la nit varem poder gaudir d'un excel.lent concert a càrrec del Grup Filharmònic de l'Ateneu de Maó dirigit per Lola Mir.
Per obri boca, Oliver Vinent va presentar el seu "Adagio per a cordes", una peça de gran lirisme, que a mí, personalment, se m'antullava piccinià. Entestats a emocionar-nos, varen proseguir amb el tema de "La llista de Schindler", amb l'actuació solista d'Esther Pons Barro, on la violinista va demostrar les seves excel.lents qualitats. Per acabar la primera part, ens vam oferir la simfonia nº 53 de Haydn, en un exercisi impecable.
A la segona part, Kiev Portella acompanyat de l'orquestra ens van delectar amb el concert per a piano i orquestra en la menor de Schumann, en que el piano va brillar d'una manera especial, amb gran expressivitat, d'una manera vibrant, fet que provocà l'ovació del públic i la reaparició del solista per interpretar un emocionant "Somni d'amor" de Litz.
Malgrat una pàgina que no estava en el programa (el triple concert per a tos, porta i caramel), la vetllada fou memorable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario