martes, 9 de noviembre de 2010

El Papa

Per si algú no se n'havia entemut, el Papa va visitar el passat cap de setmana Santiago de Compostela i Barcelona. Encara no se sa gent que el va anar a veure. Hi ha un desgavell de xifres amb es que no se si treurem es net. El que si se es que no devien dur doblers fets, ja que es veu que no varen gastar massa.
Me deman si el Papa s'hi va fixar en la gent que l'esperava, com ara els homosexuals que es demostraven el seu amor fent-se un petó al mig del carrer, o les dones que reclamaven poder decidir sobre la seva vagina i úter. Del que es veu que no perd detall sa santedat es de l'actualitat legislativa espanyola i de les innovacions en equiparació de drets, cosa que , pel que em va semblar, no li havia caigut massa bé. I quins gests més macos va tenir. Va rebre el president de l'executiu abans de pujar a l'avió. Quin detall!!! Però amb la imatge amb la que em quedo es amb la de les monges que varen fregar l'altar, previament ungit. Ens va deixar molt clar quin era el paper que otorga l'Església a la dona.

Vaig escoltar una frase que em va agradar molt i que resumeix molt bé el que significa aquest senyor: "El Papa és un ancià que te respostes del s. XIX a preguntes del s. XXI".

1 comentario:

  1. Jo me qued amb sa imatge de sa Sagrada Família... com van avançar ses obres en un tres i no res! Però és clar, sa visita de s'autoritat màxima de l'Església Catòlica ho mereixia...
    El que és evident és que aquest senyor és un retrògrad i no vol deixar avançar sa societat (en un altre moment podem xerrar també de s'ús dels anticonceptius). Crec que el millor que podríem fer (com a Estat) és declarar-nos laics... tenim molta feina per davant.

    ResponderEliminar