martes, 30 de noviembre de 2010

Barça 5 - Madrid 0

Avui hauria de xerrar del partit d'ahir a la nit entre el Barça i el Madrid. Però no ho faré (segur que algú podrà omplir aquest buit informatiu). A més, per fer com els altres, sempre hi som a temps.

Ahir vespre, apart del partit, tenia lloc al Teatre Principal de Palma l'entrega dels Premis Escénica de teatre i dansa de les Illes Balears. Una cerimònia sobria que va possar de manifest l'afició creixent pel teatre a les Illes i la gran quantitat i qualitat de projectes que es porten a terme a les illes.

Jo em quedaré amb el guardó a millor projecte escènic, candidatura al la qual optaven "Camarada K", "Els convidats", "El solitari oest" i "Mort de dama".  He de dir que he pogut assistir a la representació de les tres primeres i puc afirmar que la qualitat dels treballs és enorme, pel que qualsevol d'elles hauria pogut obtenir el guardó. Però l'obra premiada fou "Mort de dama". Per cert, aprofitant la benentesa, i ho dic a qui correspongui, no estaria de més que aquesta obra fos portada a escena, també, al Teatre Principal de Maó.




No hay comentarios:

Publicar un comentario