lunes, 17 de enero de 2011

Pastís de formatge

Ingredients: 2 terrines de "Quark" (formatge fresc), 60 gr de farina, 100 gr de sucre, 50 gr de panses, 100 gr de fruita comfitada (opcional), 4 ous, la pell ratllada d'una llimona.

Elaboració:
1: Es talla a bocinets la fruita comfitaAboda, es posen en remull les panses perque s'hidratin (en moscatell o qualque licor) i es ratlla la pell de la llimona.
2: En un bol es mescla el formatge, els 4 rovells d'ou, la farina, el sucre, les panses, la fruita i la pell de llimona.
3: Es baten els blancs d'ou a punt de neu i s'afegeixen a la mescla anterior amb molt de compte, mesclant de baix cap amunt.  S'aboca la mescla en un motlle previament untat en margarina o oli i s'enforna a 180 ºC durant uns 30-40 min.
4: Un cop tret del forn, es convenient esperar uns minuts abans de desmotllar-lo. Es preferible també posar-lo a la gelera i consumir-lo un poc fresc.

Bon profit!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario