domingo, 25 de diciembre de 2011

Si cada dia fos Nadal...

Que polit seria si cada dia fos Nadal. Seriem tremendament solidaris i ens recordariem dels negrets de l'Àfrica que es moren de fam. I suportaríem la sogra i el cunyat que ho sap tot. Portariem a casa a l'avi i fariem com si fos un més de la familia. Riuriem amb els companys de feina i amb el cap i tot. Ens oblidariem de la hipertensió i del colesterol.

El Rei sortiria cada dia per sa tele fent un discurs i justificaria el seu sou. I els polítics no i es quedarien a casa (que seria d'agrair). Els carrers estarien atapeïts de gent mirant aparadors i els botiguers no sabrien a qui culpar de que la gent no gasti.

Els mestres d'escola deixarien de tenir úlceres gastroduodenals. I els metges, infermers, bombers, policies, fematers, ...ferien feina, com ho fan cada dia de l'any.

Però, per sort o per desgràcia, cada dia no és Nadal. I no som solidaris (ens feren la conciència i ens sentim culpables). La sogra és insoportable, i el cunyat, encara més. I l'avi que mengi, que a l'asil no n'hi tocarà tant. Els companys, si no te l'han feta, te la farán, i el cap, ..bé, deixe-m'ho còrrer. La hipertensió i el coloesterol segueixen allà (així que cuidis). El Rei seguirà fent de figurete de Lladó, que és molt maco però no serveix per res. I els polítics, ay els polítics!!, seguiran obrint la boca (i això no te remei).

Els botiguer tornaran al seu estat natural, queixant-se de lo malament que viven. Els mestres tornaran a les classes, amb les feres i amb la úlcera. I els metges, infermers, bombers,.. seguiran fent feina com ho fan sempre (si un ERE o un "reajustament de plantilla d'acord amb una racionalització dels recursos" no els porta a l'atur).

Així que si no teniu ni sogra, ni cunyat, ni hipertensió, aprofitau i bebeu-vos una copeta de cava. Jo convido!!

Bon Nadal a tots i a totes!!

1 comentario:

  1. Em beure el teu cava per cap d'any ara que el nadal ja ha passat! i esperem que l'any vinent ai sigui millor...BONES FESTES

    ResponderEliminar