sábado, 5 de febrero de 2011

* Tramontana air-lines *

Lo pi de Formentor ha tombat.
N'Espinete és, definitivament, un frígid. (Don Pin Pon sortí a per tabac, i mentre se'l fumava a 100 metres de l'escola, reparà en la presència de la gallina Caponata).
-La humitat està neta? - No ho sé, Wilhelm. - L'aire és irrespirable.

-Tramontana air-lines els informa de la desaparició de dues-centes maletes. Posam a la seva disposició un catàleg de fotografies. La companyia agrairà als senyors passatgers acudeixin per identificar la seva maleta i el comandant de la nau.
- Passengers from flight HP343 to Torremolinos, get gate RS99999 (over there, you know, where airport finishes and starts Cala Blanca).

-Si, mama, el vol un èxit, llevat de les turbulències pròpies d'aquesta illa. Envia'm més crespells d'aquells quan puguis.

Última hora: Maó és víctima d'una banda de narcotraficants. Les autoritats començaren a sospitar en veure es Carrer Nou ple de gom-a-gom diumenge passat a les 9 de la nit. Segons han informat des de la comandància de la guàrdia civil, el contingut d'una maleta extraviada amb destí Torremolinos va ser posat en circulació. La maleta contenia 2000 crespells farcits amb cocaïna. L'eufòria dels mahonesos ha estat controlada i no es pateix per la seva vida. El jutjat d'instrucció nº 1 de Maó obrirà diligències contra Tramontana air-lines en quant puguin treure al senyor jutge de Peoples. Els ha informat Lolailo Nius.

No hay comentarios:

Publicar un comentario