jueves, 8 de noviembre de 2012

Dimisió o detenció?

La vida política de Madrid s'ha vist revolucionada per un fet tràgic que alguns intenten rentabilitzar politicament. La mort de quatre noies la passada nit de Halloween al recinte Madrid Arena està sent emprada com arma política per part de socialistes i periodistes sextanians.

És cert que caldrà depurar responsabilitats polítiques i esbrinar si hi havia un tracte de favor entre menbres del consistori de la "villa y corte" i l'empresa organitzadora de l'esdeveniment, així com la idoneïtat de l'espai per dur-se a terme l'esmentada festa.

Però més enllà de la dimensió política, de les dimisions que s'exigeixen o de la capacitat de la batllessa per pensar en les víctimes sumergida en un spa, allò realment important i que hauria de captar l'atenció dels mitjans de comunicació és l'actuació de l'empresa responsable, a saber: si es van vendre més entrades de les permeses, si se'n van vendre de falses, si es comprovava l'autenticitat de les entrades, si es vetava o no el pas a menors d'edat, si es revisaven bosses i motxilles (com ha quedat pal.lès que no era així), etc. I el més important, si l'empresa encarregada de la seguretat comptava amb els mitjans i els protocols adients per un cas d'emergència. Faltarà saber també què va passar amb l'informe que assegurava que el Madrid Arena no complia amb les mesures de seguretat i que, Oh casualitat, va quedar arraconat dins un calaix.

Així que abans de cercar dimisions expres, caldran detencions en massa i judicis perque no tornin a succeir tragèdies com aquesta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario