viernes, 5 de agosto de 2011

Avui em depilo. Sense pels a la llengua!!

No cal que digui que després d'uns dies d'euforia i de certa simpatia inicial (de la que tan sols en resta una mica de solidaritat pel que fa a algunes reivindicacions), avui sóc molt crític amb el moviment 15-M.

Que de moviment en té molt. No fan més que anar d'una plaça a una altra, d'un ministeri a l'altre, s'asseuen, s'alcen, es tornen  asseure, i així van fent. Ara fan una assamblea, ara criden una mica, ara toca córrer que venen els pitufos...I per donar-li un toc de color, agafen una cassola i a picar.

Una de les demandes que més es sent és la que resa que els partits polítics ja no els representen. Que el sistema no funciona. Però no crec haver sentit a ningú dir: Jo us representaré!! Uniu-vos a mi!!
Si ningú et representa, representa't a tu mateix. En cap moment s'ha parlat de formar un partit per disputar el poder, que desaprofiten o corrompen els altres, als partits majoritaris. I ho entenc. Saps que n'és de fàcil cridar i demanar? Però possar-hi mans a l'obra, uff, això ja cansa més. Si ens ho pot resoldre un altre, millor, no? Si senyors, Espanya és un país en crisi, amb un gran índex d'atur, un país de indignats. però també un país de vessuts.

2 comentarios:

  1. Home almenys són els únics i úniques que s'han mogut!!! vols dir que tot consisteix en fer un partit polític?

    ResponderEliminar
  2. No crec que formar un partit polític sigui la única opció, però almenys és legal, i qui sap, més efectiva que no pas el que han fet fins ara. A més, seria una manera de veure quin és el grau de suport que tenen per part dels ciutadans.

    ResponderEliminar